Testimoniale pacienti

Postate in ordinea in care au fost primite!
 • Elena-Bela Patasanu

  Pe d-nul doctor Sintean Marius, am avut ocazia sa il cunosc ca si medic, in momentul aparitiei unor dureri foarte puternice la spate, care in final s-a dovedit a fi hernie de disc ( confirmata prin RMN ). De la prima consultatie durerile mi-au fost diminuate considerabil printr-o interventie de urgenta, iar tratamentul a continuat printr-o serie de proceduri si interventii recomandate si efectuate chiar de d-nul Sintean.

  In momentul in care m-am prezentat, prima data, la cabinet nu puteam sa urc treptele, sa stau in pozitia sezut, durerea era permanenta si puternica. La o luna dupa prima consultatie, durerile mi-au disparut si am revenit la viata normala, bineinteles continuand sa imi fac exercitiile fizice specifice diagnosticului si cu anumite restrictii.

  Profesionalismul si seriozitea de care a dat dovata sunt motivele pentru care as apela oricand la serviciile sale medicale. Multumesc pentru implicare!

 • Tudor Vreme

  manager, IDEATM

  Marius Sintean este o buna cunostinta de citiva ani, ne intilneam des la Clinica Medici’s cu ocazia materialelor pe care le aveam de facut pentru ei in cadrul unei colaborari de multi ani. Cind tatal meu a inceput sa aiba dureri de spate si o stare generala de disconfort prelungit, imediat m-a dus gindul la doctorul despre care stiam ca are o pregatire vasta facuta atit in Romania cit si in strainatate, care are o experienta bogata si ca este prima recomandare pe care poti sa o primesti din partea medicilor prieteni.

  Am fost imediat cu tatal meu la un consult la Medici’s Xclussive la Marius Sintean, si in urma unei meticuloase investigatii alaturi de tehnici de a repune in miscare muschi incordati ( o achilozare severa ), lucrurile au inceput sa mearga spre bine. Pe linga aspectele ce tin de motricitate si tehnici de recuperare, cel mai important lucru pe care l-am remarcat a fost sprijinul psihologic acordat, suportul psihic necesar pentru ca cel care este in nevoie, sa poata reevalua situatia sa si sa fie astfel cu multi pasi mai aproape de recuperarea completa. Pentru mine sprijinul pe care l-am avut este de nepretuit.

 • Ion Lazaroni

  Multumesc d-lui. dr.Sintean care in 2015 in urma a 3 sedinte a reusit sa-mi dea posibilitatea sa merg pe propriile picioare.

  Vreme de luni de zile am suferit de dureri mari de spate ce mergeau pe piciorul drept pana jos. Atata de tare ma durea ca parca simteam ca un fulger ma rupea din sale si nu puteam sa merg.

  Mi-am facut IRM care a aratat hernie de disc in mai multe locuri. Doctorul Sintean mi-a spus ca am probleme si cu articulatiile de la coloana. Pe langa asta, de catava vreme ma mai durea si operatia de hernie inghinala de pe partea stanga, la care nici un doctor pana acum si nici chirurgul nu au stiut ce sa-i mai faca. Dupa cea de a treia sedinta cu dl dr. Sintean s-a rezolvat si problema asta. Domnul doctor a facut o infiltratie la cabinet dar fiind mai grav a trebuit sa merg si la sala de operatie la Cardiotim unde mi-a facut 3 proceduri sub ecran radiologic. Dupa fiecare sedinta mi-a fost tot mai bine.

  Acum se fac 3 ani si nu am mai avut dureri, merg normal si îi multumesc d-lui doctor pentru asta.

 • Elisabeta Avram

  Ma numesc Avram Elisabeta, in urma unei miscari gresite la sala de sport mi s-a facut un Chist Baker in spatele genunchiului stang. Am urmat tratamente cu mai multe anti-inflamatoare si repaus, am incercat fiziokinetoterapie si am purtat genunchiera. Degeaba, in cateva saptamani umflatura din spatele genunchiului a tot crescut si ma durea tot mai tare. Lucrand cu domnul doctor Sintean Marius si stiind ca se ocupa cu terapia durerii am apelat la dansul aratandu-i ecografia diagnosticul fiind: Chist popliteu (Baker) de 7/2 cm.

  Domnul doctor m-a examinat si mi-a facut sub control ecografic o punctie de evacuare a lichidului din chist. Umflatura si chistul s-au tras si numai am dureri. Multumesc d-lui doctor pentru intelegere si tratament.

 • Nicoleta Dulama

  Am fost pacienta domnului dr Sintean in urma cu cateva luni. Am apelat la domnul doctor pentru terapia durerii si infiltratii fiind diagnosticata cu dubla hernie de disc. In urma procedurilor pot sa spun ca mi- a luat durerea" cu mana"... Ii multumesc pentru rabdare si profesionalism.

 • Handaric Antita

  Sunt Antita, o pacienta foarte multumita a domnului doctor anestezist Marius Sintean. Marturisesc cu toata sinceritatea, ca sunt sanse cu “terapia durerii” de a scapa de operatie in cazul herniei de disc.

  Am fost diagnosticata in februarie 2018 cu HD.L5-S1 compresiva radicular. Durerile au debutat pe fond de tusa, in articulatia coxofemurala stanga si coborau pana in talpa piciorului. Am fost la neurolog, am luat antiinflamatoare, calmante, in zadar. Am facut RMN si EMG, vroiam sa scap de operatie. Mi s-a recomandat kinetoterapie, dar durerile s-au acccentuat. Apoi am incercat la osteopat, fizioterapie, acupunctura, dar fara rezultate.

  Dupa 4 luni de incercari si dureri foarte mari, zi si noapte, am ajuns in sfarsit la dl. Dr. Sintean, la clinica Medici’s Timisoara. M-a consultat neurologic si a considerat ca poate sa ma ajute cu infiltratii speciale pentru a scapa de operatie. Prima interventie am facut o in luna aprilie la Cardiotim, sub ghidaj radiologic. Durerile s-au ameliorat mult. In luna mai, am repetat procedura si dupa putin timp durerile au disparut de tot.

  Sunt foarte multumita ca am scapat de operatie si ca am o viata normala. Multumesc lui Dumnezeu si d-lui Dr. Sintean Marius, recomandandu-l cu sinceritate si multa incredere.

  Doamne ajuta!